Omdöme
Ramsäng Signatur

Här kan ni läsa en recension om Kungsängen Signatur ramsäng. Det är ett samlat omdöme för Signatur ramsäng utifrån test och kunder. 

sömn viktig för hälsan

Kungsängen Signatur ramsäng - recension

Ramsängen Signatur från Kungsängen har vunnit bäst i test hos Testfakta både 2018 och 2019. Du får en väldigt prisvärd säng i en Signatur. 

Sängen erbjuder en god avlastning för kroppen samtidigt som du får det stöd som behövs för en god natts sömn. 

Hitta snabbt det du söker

Fördelar

Nackdelar

180 provnätter

Hos Kungsängen får man alltid testa deras sängar i 180 nätter. Du får under denna tid byta fasthet på din säng men inte lämna tillbaka den helt. Du behöver testa sängen först i 60 dagar och därefter kan du kontakta Kungsängen för att byta fasthet om du upplever sängen som för mjuk eller hård. 

Ett krav för att få genomföra ett byte är att du använder dig av Kungsängens madrasskydd. Du får själv transportera sängen tillbaka till en Kungsängen butik. 

Kungsängen Signatur ramsäng egenskaper

Ramsäng Signatur storlek.

Denna ramsäng mäter 31 cm exklusive ben och bäddmadrass. Bäddmadrassen är 6 cm tjock och ben finns i olika höjder att köpa till. 

Madrassens olika lager

Med ramsängen Signatur från Kungsängen medföljer en 6 cm tjock bäddmadrass. Denna bäddmadrass har en kärna av memory foam samt ett övergrad som går att ta av och tvätta. 

Signatur ramsäng har duozon system med pocketresårer i två lager. Den har även ett lager av memory foam för extra följsamhet och anpassning. Den nedre ramen har bonellfjädrar och en robust träram. 

Tillbehör till Signatur ramsäng

Då sängen inte kommer med några ben eller sänggavel så behöver du komplettera med antingen ben eller sängram för att få en komplett säng. 

Du kan antingen välja att köpa en hel sängram som du sätter ner din ramsäng i alternativt köpa sängben samt en huvudgavel. 

Glöm inte att även se till att använda Kungsängens madrasskydd för att få tillämpa din bytesrätt inom 180 dagar. 

Till din säng finns även härliga kuddar och täcken att köpa på Kungsängen som håller en riktigt hög kvalitet. 

Leverans av din Signatur ramsäng

Din ramsäng från Kungsängen levereras antingen i en Kungsängen bil eller med Schenker beroende på var du bor. Du blir uppringd för att avstämma en leverandag. Frakten kostar 595 kr. 

Beställer du kuddar, täcken eller andra mindre tillbehör vid samma tillfälle kan dessa komma att levereras separat till närmsta postombud. 

Bästa ramsäng testfakta vinnare 2018 och 2019

Ramsäng Signatur från Kungsängen har vunnit bäst i test ramsäng hos Testfakta två år i rad. Det som framförallt var bäst hos Signatur i testfakta testet var att de hade så goda betyg när det kom till ergonomi. 

Vad tycker kunderna om Kungsängen Signatur ramsäng?

Kunderna är otroligt nöjda med sina Signatur sängar och har gett 5 av 5 stjärnor i snitt. En hade problem med sin bäddmadrass som inte höll måttet medan en annan sa att denna säng var bättre än en hästens säng hon haft tidigare. 

Trustpilot

Här har inte Kungsängen fått lika strålande betyg som kunderna gett just Marielund ramsäng och totalbetyget på trustpilot är 3,4 av 5 stjärnor. De som inte är nöjda har bland annat fått fel säng levererad hem och någon som fått ett måndagsex och blivit tvungen att byta ut denna. Även en del som är missnöjda för att de köpt en säng och någon vecka efter var det rabatt på denna. Det kan ju såklart hända varsomhelst och inget man kan göra något åt om inte man köper från en plats som har prisgaranti inom en viss tid.