Omdöme
Kungsängen Marielund

Här kan ni läsa en recension om Kungsängen ramsäng Marielund. Det är ett samlat omdöme för Marielund ramsäng utifrån test och kunder. 

sömn viktig för hälsan

Marielund ramsäng - recension

Marielund ramsäng från Kungsängen är en lyxig ramsäng som finns i hela 6 färger att välja mellan. Bäddmadrass ingår i priset och man kan välja mellan tre olika fastheter på sin ramsäng. Ben ingår däremot inte i priset så glöm inte att köpa till det för att få en komplett säng. 

Ramsängen har 11 komfortzoner som anpassar sig efter din kropp och med den medföljande bäddmadrassen i tryckavlastande material får du en känsla av att ligga på moln. 

Denna ramsäng passar utmärkt för långa personer då den även finns i en längre modell som är 210 cm lång. 

Priset börjar på 23 990 kr för en 80×200 cm säng. En 90 cm bred kostar 25 990 kr. 

Hitta snabbt det du söker

Fördelar

Nackdelar

180 provnätter

Hos Kungsängen får man alltid testa deras sängar i 180 nätter. Du får under denna tid byta fasthet på din säng men inte lämna tillbaka den helt. Du behöver testa sängen först i 60 dagar och därefter kan du kontakta Kungsängen för att byta fasthet om du upplever sängen som för mjuk eller hård. 

Ett krav för att få genomföra ett byte är att du använder dig av Kungsängens madrasskydd. Du får själv transportera sängen tillbaka till en Kungsängen butik. 

Marielund ramsäng egenskaper

Ramsäng Marielund storlek.

Marielund ramsäng är 35 cm hög borträknat ben och bäddmadrass. Bäddmadrassen är 8 cm hög och väljer du någon av deras ben så är dem 12, 19, 23 eller 30 cm höga. Kungsängen kan även göra specialbeställda mått på Marielund ramsäng om inte någon av nedanstående passar er. 

Madrassens olika lager

Marielund ramsäng består av en ramsäng som är uppbyggd med trippla resårlager och en botten av pocketreråer samt stötdämpande bonell. Sängen har även ett laget av talalay naturlatex som är ett material som förutom att det är tryckavlastande även gör att det blir svalt och det minskar även damm och kvalster med upp till 70%. 

Bäddmadrass

Bäddmadrassen som kommer med en Marielund ramsäng är 8 cm tjock och tillverkad av talalay latex. 

Tillbehör till Marielund ramsäng

Då sängen inte kommer med några ben eller sänggavel så behöver du komplettera med antingen ben eller sängram för att få en komplett säng. 

Du kan antingen välja att köpa en hel sängram som du sätter ner din ramsäng i alternativt köpa sängben samt en huvudgavel. 

Glöm inte att även se till att använda Kungsängens madrasskydd för att få tillämpa din bytesrätt inom 180 dagar. 

Till din säng finns även härliga kuddar och täcken att köpa på Kungsängen som håller en riktigt hög kvalitet. 

Leverans av din Marielund ramsäng

Din ramsäng från Kungsängen levereras antingen i en Kungsängen bil eller med Schenker beroende på var du bor. Du blir uppringd för att avstämma en leverandag. Frakten kostar 595 kr. 

Beställer du kuddar, täcken eller andra mindre tillbehör vid samma tillfälle kan dessa komma att levereras separat till närmsta postombud. 

Vad tycker kunderna om Marielund ramsäng?

På Kungsängens hemsida har kunderna gett Marielund ramsäng 4,7 av 5 stjärnor. Det är ingen som gett ett sämre betyg än 3 stjärnor av de 26 som gett sitt omdöme idag. De som har dragit ner betyget var att några gått på säljarens råd och valt en annan fasthet än de tänkt sig och nu inte är nöjda med detta. Även någon som inte tyckte färgen såg samma ut i butik som när de kom hem. 

 

Trustpilot

Här har inte Kungsängen fått lika strålande betyg som kunderna gett just Marielund ramsäng och totalbetyget på trustpilot är 3,4 av 5 stjärnor. De som inte är nöjda har bland annat fått fel säng levererad hem och någon som fått ett måndagsex och blivit tvungen att byta ut denna. Även en del som är missnöjda för att de köpt en säng och någon vecka efter var det rabatt på denna. Det kan ju såklart hända varsomhelst och inget man kan göra något åt om inte man köper från en plats som har prisgaranti inom en viss tid.