Omdöme
Kontinentalsäng Signatur

Här kan ni läsa en recension om Kungsängen kontingentalsäng Signatur. Det är ett samlat omdöme för kontinentalsäng Signatur utifrån test och kunder. 

sömn viktig för hälsan

Kontinentalsäng Signatur - recension

Kontinentalsäng Signatur från Kungsängen är en mycket omtyckt säng och även testvinnare i Testfakta test 2018 och 2019. Som andra Kungsängen sängar är de tillverkade i Enköping och du får testa sängen i 180 dagar och om du inte är nöjd med din fasthet får du då byta ut sängen mot en mjukare eller fastare madrass. 

Hitta snabbt det du söker

Fördelar

Nackdelar

180 provnätter

Hos Kungsängen får man alltid testa deras sängar i 180 nätter. Du får under denna tid byta fasthet på din säng men inte lämna tillbaka den helt. Du behöver testa sängen först i 60 dagar och därefter kan du kontakta Kungsängen för att byta fasthet om du upplever sängen som för mjuk eller hård. 

Ett krav för att få genomföra ett byte är att du använder dig av Kungsängens madrasskydd. Du får själv transportera sängen tillbaka till en Kungsängen butik. 

Kontinentalsäng Signatur egenskaper

Kontinentalsäng Signatur storlek.

Kontintentalsäng Signatur har en höjd på 43 cm utan ben och bäddmadrass. Är det inte någon av måtten nedan som passar er så har Kungsängen även möjlighet till måttanpassade sängar. 

Madrassens olika lager

En Kontinentalsäng Signatur har ett zonsystem som kallas douzon. Detta zonsystem gör att sängen följer dina konturer och passar extra bra till de som gillar att sova på sidan. En fördel med dessa madrasser är att de är vändbara. 

Sängen har tre resårlager, två med pocketresår. Förutom resår så har sängen memory foam som ger tryckavlastning och det är hålat för bättre temperaturreglering. 

Botten har bonellfjädrar och en stabil träram. 

Bäddmadrass

Den bäddmadrass som följer med en kontinentalsäng Signatur är en 6 cm tjock memory foam madrass. Överdraget går att ta bort och tvätta för att förlänga livslängden. 

Tillbehör till kontinentalsäng Signatur

Då sängen inte kommer med några ben eller sänggavel så behöver du komplettera med antingen ben eller sängram för att få en komplett säng. 

Du kan antingen välja att köpa en hel sängram som du sätter ner din ramsäng i alternativt köpa sängben samt en huvudgavel. 

Glöm inte att även se till att använda Kungsängens madrasskydd för att få tillämpa din bytesrätt inom 180 dagar. 

Till din säng finns även härliga kuddar och täcken att köpa på Kungsängen som håller en riktigt hög kvalitet. 

Leverans av din kontinentalsäng Signatur

Din kontinentalsäng från Kungsängen levereras antingen i en Kungsängen bil eller med Schenker beroende på var du bor. Du blir uppringd för att avstämma en leverandag. Frakten kostar 595 kr. 

Beställer du kuddar, täcken eller andra mindre tillbehör vid samma tillfälle kan dessa komma att levereras separat till närmsta postombud. 

Bästa madrass testfakta vinnare 2018 och 2019

2018 och 2019 utseddes Kungsängen kontinentalsäng Signatur till vinnare med motiveringen: Bäst ergonomi och bra kvalitet och uthållighet. I testfaktas senaste test kom Kunsängen signatur två med endast 0,01 poäng till nummer 1 som var en Mio säng. 

Vi kan därmed säg att både kunder och tester visar på att detta du får en bra kontinentalsäng om du köper en Kungsängen Signatur. 

Vad tycker kunderna om kontinentalsäng Signatur?

Det har än bara kommit in 6 stycken recensioner för denna kontinentalsäng men alla har gett den 5 stjärnor. Kunderna vittnar om skön sömn utan värk. 

Trustpilot

Här har inte Kungsängen som företag fått lika strålande betyg som kunderna gett just Kontintentalsäng Signatur och totalbetyget på trustpilot är 3,4 av 5 stjärnor. De som inte är nöjda har bland annat fått fel säng levererad hem och någon som fått ett måndagsex och blivit tvungen att byta ut denna. Även en del som är missnöjda för att de köpt en säng och någon vecka efter var det rabatt på denna. Det kan ju såklart hända varsomhelst och inget man kan göra något åt om inte man köper från en plats som har prisgaranti inom en viss tid.