Omdöme
Resårmadrass Gold S70

Här kan ni läsa en recension om resårmadrass Gold S70 från Jysk. Det är ett samlat omdöme för Gold S70 utifrån test och kunder. 

sömn viktig för hälsan

Resårmadrass Gold S70 - recension

Det som är unikt med denna resårmadrass med de flesta andra vi har tittat på är att denna går att vända. Den har på ena sidan tryckavlastande memory skum + polyeterskum och på den andra sidan endast polyesterskum. Detta ger dig möjlighet till två olika fastheter, extra fast och medium fast. Den har även ett överdrag som går att ta av för att tvätta i maskin. 

Hitta snabbt det du söker

Fördelar

Nackdelar

Resårmadrass Gold S70 egenskaper

Gold S70 har pocketresårer som kärn, 260 fjädar per kvm, som ger 5 komfortzoner. På ena sidan av madrassen har den en stoppning av memory skum + polyeterskum och på den andra sidan är det endast polyeterskum. Det är dessa olika stoppningar som ge de olika fastheterna beroende på vilken sida man väljer att sova på. 

Resårmadrass Gold S70 storlek

Alla madrasser har en höjd av 25 cm. 

Tillbehör till Gold S70 resårmadrass

Du behöver inte ha någon bäddmadrass på en resårmadrass om man inte vill men en del väljer ändå att ha en för att öka komforten ytterligare. Något som även är bra att köpa till är ett madrasskydd då det ökar livslängden på madrassen och du kan tvätta det istället för att behöva tvätta hela madrassen. 

Hos Jysk kan du även hitta lakan, kuddar och täcken i flera olika prisklasser. 

Leverans av din resårmadrass Gold S70

Du kan köpa din resårmadrass antingen i butik eller online. Det finns flera leveransalternativ att välja mellan och du kan antingen hämta den själv eller få den hemlevererad. Madrassen kommer rullpackad så den är lätt att transportera. 

Vad tycker kunderna om Jysk resårmadrass Gold S70?

Gold S70 får 4,4 stjärnor av 5 i betyg från kunder som har  testat den. De allra flesta är jättenöjda med sin madrass och de olika fastheterna som finns att välja mellan. En del tycker däremot att den är för mjuk eller för hård och inte passar deras kropp men de är få.