Omdöme
Gold F110 Wellpur madrass

Här kan ni läsa en recension om Gold F110 Wellpur madrass. Det är ett samlat omdöme för Gold F110 Wellpur madrass utifrån test och kunder. 

sömn viktig för hälsan

Jysk Gold F110 Wellpur madrass - recension

Hitta snabbt det du söker

Fördelar

Nackdelar

Gold F110 Wellpur egenskaper

Gold F110 Wellpur är uppbyggd med 7 komfortzoner och har en kärna som består av 3 cm tryckavlastande memoryskum, 17 cm kallskum och 2 cm AIR memoryskum med kylande gel. 

Överdraget är gjort av fukttransporterande modal. 

Gold f110 Wellpur storlek

Alla madrasser har en höjd av 24 cm. 

Tillbehör till Gold F110 Wellpur madrass

Du behöver inte ha någon bäddmadrass på en skummadrass. Något som däremot är bra att köpa till är ett madrasskydd då det ökar livslängden på madrassen och du kan tvätta det istället för att behöva tvätta hela madrassen. 

Hos Jysk kan du även hitta lakan, kuddar och täcken i flera olika prisklasser. 

Leverans av din Gold F110 Wellpur madrass

Du kan köpa din resårmadrass antingen i butik eller online. Det finns flera leveransalternativ att välja mellan och du kan antingen hämta den själv eller få den hemlevererad. Madrassen kommer rullpackad så den är lätt att transportera. 

Vad tycker kunderna om Gold F110 Wellpur?

Kunderna har sammanlagt gett ett betyg på 4,3 av 5 stjärnor för Gold F110 Wellpur madrass. Många tycker att det är den bästa madrassen de har köpt och att de sover otroligt bra på den. Några enstaka tycker att den är lite för hård för dem så de har kompletterat med en bäddmadrass.