Omdöme
IKEA Sundvik

Här kan ni läsa en recension om IKEA Sundvik kontinentalsäng. Det är ett samlat omdöme för Sunvik kontinentalsäng utifrån test och kunder. 

sömn viktig för hälsan

IKEA Sundvik kontinentalsäng - recension

Fördelarna med en Sundvik kontinentalsäng är bland annat att man kan köpa ny klädsel enkelt på IKEA om man skulle vilja förnya sig eller ångrar sitt färgval efter en tid. Inte nog med det så är detta den enda sängen i testet som har en klädsel som går att ta av och tvätta i tvättmaskinen om det blir smutsigt. 

Allt du behöver för en komplett kontinentalsäng ingår i priset och det finns fler färger och fasthet att välja mellan. 

Hitta snabbt det du söker

Fördelar

Nackdelar

Dunvik kontinentalsäng egenskaper

Dunvik kontinentalsäng storlek.

Totala höjden med sängram är 120 cm men tyvärr står det inte hur hög övriga delar av sängen är. 

Madrassens olika lager

Det finns flera val av olika madrasser att välja mellan så egenskaperna beror på vilken madrass du väljer. Här är ett exempel på vad Vågstranda resårmadrass med tuddal bäddmadrass är uppbyggda av. 

Bäddmadrass

Bäddmadrassen består av polyestervadd. 

Resårmadrass

Madrassen har två lager av pocketresårer med 7 komfortzoner. Utöver detta finns även ett lager med högelastiskt skum som står för de tryckavlastande egenskaperna. 

Ramsäng / madrassbotten 

Botten består av bonellresårer som gör att dina rörelser dämpas och du får ett gott stöd. 

Tillbehör till Dunvik kontinentalsäng

Som det vanligen är på IKEA så finns det möjlighet att köpa tillbehör och variera sin produkt även när du köper en Dunvik kontinentalsäng. Du kan köpa endast klädsel till sängen och på så sätt byta ut din klädsel om den blir sliten eller du ångrar ditt färgval. Det finns även två olika ben som ingå i sängen men du kan självklart köpa till andra modeller av ben om du önskar. 

Förutom själva sängen kanske du även vill passa på att förnya med nya kuddar, täcken och sängkläder vilket du kan hitta på IKEA. 

Leverans av din Dunvik kontinentalsäng

Du kan välja att beställa din säng online eller köpa den i ett varuhus. Därefter kan du välja att antigen få den levererad hem eller själv köra hem sängen. Det finns släp att låna på IKEA. Hur mycket kostnaden blir beror på var ni bor. 

Vad tycker kunderna om Dunvik kontinentalsäng?

Hos IKEA har endast 2 recensioner ännu kommit in för IKEA Dunvik kontinentalsäng och de har båda gett sängen 5 stjärnor. De tycker att det var en väldigt prisvärd säng. 

Trustpilot

Tja här har IKEA inte helt oväntat inte det högsta betyget. De har endast ett snitt på 1,5 av 5 i betyg. De som är negativa till IKEA klagar på allt från maten i restaurangen till att varan de önskade var slut när de kom till varuhuset. Väldigt mycket handlar senaste åren om att saker är slut och det är ju förståeligt då pandemin påverkat IKEA väldigt mycket med leveransproblem och slut varor till följd.