Omdöme
Resårmadrass Venus

Här kan ni läsa en recension om resårmadrass Venus från Bättre nätter. Det är ett samlat omdöme för Venus resårmadrass utifrån test och kunder. 

sömn viktig för hälsan

Bättre nätter resårmadrass Venus - recension

En Venus resårmadras är uppbyggd av pocketfjädrar som ger 7 komfortzoner. Varje fjäder är individuellt inpackad i en liten påse för att minska slitage och ljud från madrassen. 

Överdraget är allergivänligt och det är ett lager av latexstoppning för ökad komfort. Du kan använda madrassen utan bäddmadrass om ni önskar men vi rekommenderar att man köper till en bäddmadrass till Venus resårmadrass då det ökar både komfort och livslängd på madrassen. Madrassen är utrustad med antislip så att den ska ligga på plats på madrassen. 

Hitta snabbt det du söker

Fördelar

Nackdelar

100 provnätter

Bättre nätter har inga butiker där man kan testa deras sängar. Istället erbjuder de 100 provnätter. Du får testa din säng hemma och är du inte nöjd med den får du byta fasthet utan extra kostnad och även returnera sängen men då mot en avgift. 

Venus resårmadrass egenskaper

Venus resårmadrass har pocketfjädrar som är individuellt inpackade i påsar samt ett lager av latexstoppning för ökad komfort. Överdraget är allergivänligt. 

Venus resårmadrass storlek

Venus resårmadrass har en höjd på 18 cm. 

Tillbehör till Venus resårmadrass

Till denna resårmadrass ingår ingenting extra så för att få en komplett säng behöver du komplettera med ben eller sängram. Många väljer även att ha en bäddmadrass på sin resårmadrasser för att öka komforten då de kan upplevas lite hårda. 

Förutom själva sängen säljer även Bättre nätter kuddar och täcken av fin kvalitet. 

Leverans av din Venus resårmadrass

Efter du har lagt din beställning så bokar Bättre nätter in din leverans hos en speditör som sedan bestämmer en leveransdag med dig. De levererar sängen till ert hem. Har ni även beställt tillbehör som är mindre, exempelvis täcken och kuddar så levereras dessa till närmsta postombud. 

Vad tycker kunderna om Venus resårmadrass?

Kunderna är väldigt nöjda med Venus resårmadrass och ger ett snittbetyg på 4,4 stjärnor av 5. De flesta tycker att det är en jätteskön resårmadrass och rekommenderar den. Det framgår dock inte vilka som även använder madrassen med en bäddmadrass eller inte, vilket såklart kan påverka komforten. 

De som har gett ett dåligt betyg har framförallt haft problem med leverans. En del är missnöjda med fastheten på deras madrass men då ger Bättre nätter fritt byte så de kan byta till en annan fasthet som kanske passar dem bättre. Enstaka hade skrivit att de tyckte att kvaliteten på resårmadrassen var dåligt. 

Trustpilot

Även Bättre nätter som företag är omtyckt på truspilot med ett snittbetyg på 4,7 av 5 stjärnor. De få recensioner som inte är nöjda har haft leveransproblem och väldigt få har inte varit nöjd med sin säng.