Omdöme
Venus Diamant ramsäng

Här kan ni läsa en recension om Venus Diamant ramsäng från Bättre nätter. Det är ett samlat omdöme för Venus Diamant utifrån test och kunder. 

sömn viktig för hälsan

Venus Diamant ramsäng - recension

Här hittar man en god komfort med pocketfjärdrar i madrassen och en bäddmadrass som är behandlad med grafit för att ge en avkylande effekt. 

Som sagt så ingår en bäddmadrass i denna ramsäng och även ben ingår. Det finns däremot andra modeller av ben som kan köpas till mot en extra kostnad. Önskar man finns det flera modeller av sänggavel som kan köpas till så att du får samma snygga färg på din ramsäng och sänggavel. Venus Diamant finns i 4 olika färger att välja mellan, ljusgrå, svart, antracit och beige. 

Hitta snabbt det du söker

Fördelar

Nackdelar

100 provnätter

Bättre nätter har inga butiker där man kan testa deras sängar. Istället erbjuder de 100 provnätter. Du får testa din säng hemma och är du inte nöjd med den får du byta fasthet utan extra kostnad och även returnera sängen men då mot en avgift. 

Venus Diamant egenskaper

Ramsängen Venus Diamant har 7 komfortzoner. Den är uppbyggd av pocketfjädrar och latexskum. Bäddmadrassen som kommer med ramsängen har god ventilationsförmåga så att du kan sova svalt och gott i din nya säng.  

Venus Diamant ramsäng storlek.

Den totala höjden på en Venus Diamant är 64 cm, varav 19 cm ben, 38 cm madrass och 7 cm bäddmadrass. 

Madrassens olika lager

Överst närmast kroppen har du en bäddmadrass som är tillverkade med SonoCore-metoden som innebär att latexen blir mer slitstark och andas bättre. 

Ytan har dessutom diamant-behandlats och innehåller grafit som aktiveras när du lägger dig. Detta gör att din kroppsvärme leds bort och du kan få en perfekt sovtemperatur. Utöver detta är överdraget tillverkat av Poakea som är tillverkat med gräsfiber som även det är bra på att leda bort fukt från kroppen. 

Därunder har vi själva ramsängen som är den delen som står för komfort med sina pocketfjädrar. Venus Diamant har 7 komfortzoner som ger dig det stöd du behöver på rätt ställe. Runt dessa fjädrar finns latex som har en god andningsförmåga. Under pocketfjädrarna finns en träram på 20 cm som är gjord av massiv svensk tall.  

Tillbehör till Venus Diamant ramsäng

Till denna ramsäng ingår bäddmadrass och ben men om man önskar kan man köpa till även en sänggavel. Du kan även byta ut de ben som ingår mot annan modell mot en extra kostnad om de inte faller dig i smaken. 

Förutom själva sängen säljer även Bättre nätter kuddar och täcken av fin kvalitet. 

Leverans av din Venus Diamant ramsäng

Efter du har lagt din beställning så bokar Bättre nätter in din leverans hos en speditör som sedan bestämmer en leveransdag med dig. De levererar sängen till ert hem. Har ni även beställt tillbehör som är mindre, exempelvis täcken och kuddar så levereras dessa till närmsta postombud. 

Vad tycker kunderna om Venus Diamant?

Endast ett fåtal kunder har ännu get sitt omdöme för Venus Diamant ramsäng men de har gett den väldigt goda betyg. Någon tyckte sängen var för hård men då har de möjlighet att byta fasthet för att hitta en som passar bättre.  

Trustpilot

Även Bättre nätter som företag är omtyckt på truspilot med ett snittbetyg på 4,7 av 5 stjärnor. De få recensioner som inte är nöjda har haft leveransproblem och väldigt få har inte varit nöjd med sin säng.