Omdöme
Senses ramsäng

Här kan ni läsa en recension om Senses Ramsäng från Bättre nätter. Det är ett samlat omdöme för Senses ramsäng utifrån test och kunder. 

sömn viktig för hälsan

Bättre nätter Senses ramsäng - recension

Senses ramsäng är en storsäljare hos Bättre nätter och vi kan förstå varför då det är en säng som ger mycket för pengarna. Den har ett lite lägre pris men du får ändå en ergonomisk bekväm säng till priset. 

Som andra sängar hos Bättre nätter är även denna OEKO-tex certifierad och bäddmadrassen är även Svanenmärkt.  

Hitta snabbt det du söker

Fördelar

Nackdelar

100 provnätter

Bättre nätter har inga butiker där man kan testa deras sängar. Istället erbjuder de 100 provnätter. Du får testa din säng hemma och är du inte nöjd med den får du byta fasthet utan extra kostnad och även returnera sängen men då mot en avgift. 

Senses ramsäng egenskaper

Senses ramsäng består av en 6 cm tjock bäddmadrass med komfortskum. Denna ligger på en ramsäng med sju komfortzoner med dubbla pocketfjädrar. Nedre ramen är gjord av massiv svensk tall. Skillnaden här mot de dyrare sängarna är att i nedre delen finns inga bonellfjädrar för att ytterligare öka komforten. 

Senses ramsäng storlek

Senses ramsäng är 52 cm hög exklusive ben och bäddmadrass. Bäddmadrassen mäter 6 cm på höjden och benen kan man välja olika höjd på.

Tillbehör till Senses ramsäng

Till denna ramsäng ingår bäddmadrass och ben men om man önskar kan man köpa till även en sänggavel i de bredare varianterna, tyvärr finns ingen sänggavel till en enkel 90 säng. Du kan även byta ut de ben som ingår mot annan modell mot en extra kostnad om de inte faller dig i smaken. 

Förutom själva sängen säljer även Bättre nätter kuddar och täcken av fin kvalitet. 

Leverans av din Senses ramsäng

Efter du har lagt din beställning så bokar Bättre nätter in din leverans hos en speditör som sedan bestämmer en leveransdag med dig. De levererar sängen till ert hem. Har ni även beställt tillbehör som är mindre, exempelvis täcken och kuddar så levereras dessa till närmsta postombud. 

Vad tycker kunderna om Senses ramsäng?

På Bättre nätters sida kan vi läsa recensioner från kunder som har köpt Senses ramsäng och de har gett ett snittbetyg på 4,7 stjärnor av 5. Av alla recensioner har ett fåtal gett ett sämre betyg och dessa är mestadels 3 stjärnor och ingen har gett 1 stjärna. Det vanliga som drar ner betyget är att leveransen har tagit tid eller att något gått fel i leverans. 

Trustpilot

Även Bättre nätter som företag är omtyckt på truspilot med ett snittbetyg på 4,7 av 5 stjärnor. De få recensioner som inte är nöjda har haft leveransproblem och väldigt få har inte varit nöjd med sin säng.