Omdöme
Kontinentalsäng Senses

Här kan ni läsa en recension om Bättre nätter kontinentalsäng Senses. Det är ett samlat omdöme för kontintentalsängen Senses utifrån test och kunder. 

sömn viktig för hälsan

Kontinentalsäng Senses - recension

Här har vi Bättre nätters bästsäljande kontinentalsäng. Denna kontinentalsäng har 7 komfortzoner och en bäddmadrass med latexkärna. Sängen har en god andingsförmåga och ger en bra avlastning för din kropp men även ett stöd där det behövs.  Träramen är gjord av 14 cm tjock massiv svensk tall. 

Du kan välja att få sängen med eller utan gavel. Huvudgavel kostar inget extra och det finns 3 stycken olika utföranden att välja mellan. 

Hitta snabbt det du söker

Fördelar

Nackdelar

100 provnätter

Bättre nätter har inga butiker där man kan testa deras sängar. Istället erbjuder de 100 provnätter. Du får testa din säng hemma och är du inte nöjd med den får du byta fasthet utan extra kostnad och även returnera sängen men då mot en avgift. 

Kontinentalsäng senses egenskaper

Kontinentalsäng senses storlek.

Total höjd på en Kontinentalsäng Senses är 55 cm, varav 10 cm är ben, 20 cm är botten, 18 cm är madrass och 7 cm är bäddmadrass. 

Madrassens olika lager

Bäddmadrass 

Bäddmadrassen som kommer med din Senses kontinentalsäng från Bättre nätter är 7 cm tjock och består av en latexkärna som har en god andningsförmåga vilket bidrar till en sval säng. Den är även svanenmärkt.

Madrass

Resårmadrassen är den del som framförallt ger dig komfort. Här har du sju komfortzoner med pocketfjärdrar. Runt fjärdrarna finns ett komfortlager som ger gott stöd och leder bort fukt. 

Ramsäng

Den nedersta delen av Senses kontinentalsäng består av pocketfjädrar och en träram av 8 centimeter massiv svensk tall. 

Tillbehör till Senses kontinentalsäng

När du köper en kontinentalsäng Senses hos Bättre nätter så ingår allt och du behöver inte köpa till någon sängram eller ben. Däremot finns det täcken och kuddar av fin kvalitet att beställa till din nya säng hos Bättre nätter. 

Leverans av din Senses kontinentalsäng

Efter du har lagt din beställning så bokar Bättre nätter in din leverans hos en speditör som sedan bestämmer en leveransdag med dig. De levererar sängen till ert hem. Har ni även beställt tillbehör som är mindre, exempelvis täcken och kuddar så levereras dessa till närmsta postombud. 

Vad tycker kunderna om Senses kontinentalsäng

Kunderna på Bättre nätters sida har gett Kontinentalsängen Senses 5 stjärnor av 5. Det finns enstaka recension som inte är nöjd med sängen men övervägande positiva reaktioner. 

Trustpilot

Även Bättre nätter som företag är omtyckt på truspilot med ett snittbetyg på 4,7 av 5 stjärnor. De få recensioner som inte är nöjda har haft leveransproblem och väldigt få har inte varit nöjd med sin säng.